Yleiset ehdot

1. Yleistä

Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin tilauksiin, jotka asiakas (jäljempänä ”sinä”) tekee Hopea-Puro Oy:ltä, (Y- tunnus 28602185), (jäljempänä ”Hopea-Puro” tai ”me”) Hopea-Puron:n verkkosivuilla, matkapuhelinsivuilla, matkapuhelinsovelluksessa tai puhelimitse (joista käytetään yhteisesti nimitystä ”hopea-puro.com”).Käyttämällä palvelua hopea-puro.com ja/tai tekemällä tilauksen hyväksyt tässä esitetyt ehdot (”ehdot”). Varmista ennen tilauksen tekemistä, että olet lukenut ja ymmärtänyt ehdot.Tilauksen voi tehdä vain vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, joka ei ole holhouksenalainen. Tuotteiden tai palveluiden esiintyminen sivustolla hopea-puro.com tiettynä aikana ei tarkoita tai takaa, että kyseisiä tuotteita tai palveluita olisi aina saatavilla. Pidätämme oikeuden tuotteen lakkauttamiseen milloin tahansa. Pidätämme oikeuden näiden ehtojen muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta. Tilaukseen sovelletaan ehtoja, jotka näkyvät sivustolla hopea-puro.com tilauksen tekemisen hetkellä.

2. Hinnat ja toimituskulut

Palvelussa hopea-puro.com näkyvät hinnat sisältävät lakisääteisen arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja.Toimituskulut vaihtelevat tilauksen koosta tai painosta riippuen. Kunkin toimitustavan kulut on ilmoitettu selkeästi maksuvaiheessa. Katso toimituskulut toimitusehdoista. Jos emme pysty toimittamaan tilausta kokonaisuudessaan vaan joudumme jakamaan sen osiin, jälkitoimituksista ei peritä erillisiä toimituskuluja.

3. Tilaaminen / sopimuksen solmiminen

Voit tehdä tilauksen verkkosivustolla hopea-puro.com, sähköpostilla tai puhelimitse. Lisätietoja saat osoitteesta myynti@hopea-puro.com.Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostivahvistuksen [, jos olet antanut meille sähköpostiosoitteesi]. Jos emme jostain syystä pysty toteuttamaan tilaustasi, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Jos olemme jo saaneet maksun kyseisenlaisesta tilauksesta, tarjoamme korvaavia tuotteita tilalle tai pyrimme palauttamaan kyseessä olevan summan samalla tavalla, jota käytettiin maksun suorittamiseen. Jos vaihtoehtoiset järjestelyt ovat jostain syystä välttämättömiä, Hopea-Puron edustaja ottaa sinuun yhteyttä korvaavista tuotteista/maksun palautuksesta.

4. Toimitus

Hopea-Puro noudattaa äärimmäistä huolellisuutta tilausten vastaanottamisessa ja käsittelyssä ja pyrkii toimittamaan tilauksen kotiosoitteeseen tai Suomessa sijaitsevaan toimituspaikkaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti.Hopea-Puro pyrkii toimittamaan tilaukset kolmen arkipäivän kuluessa tilausvahvistuksesta lukien, ellei toisin ole sovittu. Poikkeuksena Made by Lotta ja Made by Heta -mallisto. Mallistojen korujen toimitus saattaa kestää mahdollisesti kauemmin, johtuen korujen valmistusmetodista. Jos toimitusaika on poikkeava, olemme yhteydessä tilauksen saatuamme.Löydät toimituskäytännöt kokonaisuudessaan osoitteesta hopea-puro.com.Jos tilauksesi saapuminen viivästyy, ota yhteyttä Hopea-Puron asiakaspalveluun soittamalla numeroon +358 44 242 3327 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@hopea-puro.com.

5. Tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa tai palauttaa tilauksen tilauspäivästä lähtien ja viimeistään 14 päivää tilattujen tuotteiden vastaanottamisen jälkeen. Jos sinua on veloitettu tuotteista, saat hyvityksen, joka ei sisällä toimituskulujen arvoa. Jos pidät tietyt tuotteet ja peruutat tilauksen vain osittain, toimituskuluja ei myöskään hyvitetä.Löydät palautuskäytännöt kokonaisuudessaan osoitteesta hopea-puro.com.Jos haluat peruuttaa tai palauttaa tilauksesi, ilmoita meille asiasta kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen myynti@hopea-puro.com tai lähettämällä kirje osoitteeseen Hopea-Puro, Fransuntie, 62200 Kauhava tai täyttämällä ja lähettämällä Kilpailu- ja kuluttajaviraston vakiolomake edellä olevassa kappaleessa 5.1 määritellyn 14 päivän jakson kuluessa. Sen jälkeen sinulla on vielä 14 päivää aikaa palauttaa tuotteet meille alla olevassa kappaleessa 6 (Palautukset) esitetyn mukaisesti. Palautamme rahat pyrkien käyttämään samaa menetelmää, jota käytettiin maksamiseen (tai jos tuotteita ei ole vielä maksettu, otamme tuotteiden palautuksen huomioon tilisi saldossa). Palautamme rahat mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesi vastaanottamisesta, jos olemme vastaanottaneet tuotteet tai todisteen niiden palauttamisesta.Jos vastaanottamasi tuote on viallinen, ilmoita asiasta viipymättä Hopea-Purolle. Hopea-Puro lähettää uuden tuotteen tilalle tai palauttaa rahat kokonaisuudessaan viallisiksi katsotuista tuotteista. Tässä eritellyt ehdot eivät rajoita sovellettavissa olevia lakisääteisiä oikeuksia.

6. Palautukset

Hopea-Puro hyvittää palautetut tuotteet kappaleen 5 (Tilauksen peruuttaminen) mukaisesti, jos kaikki tuotteet palautetaan samassa kunnossa, jossa ne olivat vastaanotettaessa. Tämä tarkoittaa, että tuotteet eivät saa olla vahingoittuneita, likaantuneita, pestyjä, muutettuja tai kuluneita (muutoin kuin sovituksesta) ja kaikkien etikettien ja merkkien pitää olla koskemattomia. Palautusoikeus ei myöskään koske muokattuja taikaiverrettuja koruja.Lisätietoa palauttamisesta saat palautuskäytännöstämme.

7. Maksutavat

Voit maksaa tuotteet alla kuvatuilla tavoilla.

Maksaminen ennen toimitusta tai sen yhteydessä:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Luotto- tai maksukortti

Voit syöttää maksutiedot tilauksen tekemisen yhteydessä käyttämällä voimassa olevaa luotto- tai maksukorttia (VISA tai Mastercard). Summa varataan heti luottokortiltasi, mutta veloitetaan vasta tuotteiden lähettämisen yhteydessä. Hopea-Puro pidättää oikeuden tarkistaa luotto- tai maksukortin kelpoisuuden, sen luoton tilan suhteessa tilauksen arvoon ja ostajan osoitetietojen oikeellisuuden. Voimme hylätä tilauksia näiden tarkistusten lopputuloksen perusteella.

Maksaminen toimituksen jälkeen

Lasku – maksu 14 päivän kuluessa

Maksupyyntö lähetetään sähköpostiosoitteeseesi, kun tilaus on toimitettu. Laskussa näkyy maksettava kokonaissumma, toimituskulut sekä laskutuslisä 2,00 €. Kokonaissumma näkyy ilman ALV:a ja ALV:n kanssa. Lasku erääntyy maksettavaksi 14 päivää laskutuspäivästä.

Luottotarkistus

Hopea-Puro pidättää oikeuden ”lasku” -hakemuksen tarkistamiseen ja sen hylkäämiseen tai rajoittamiseen, ennakkomaksun vaatimiseen tai vaihtoehtoisen maksutavan ehdottamiseen.

Maksuviive

Jos maksat laskulla eikä maksua suoriteta eräpäivään mennessä, ensimmäisestä muistutuksesta veloitetaan huomautusmaksu 8 € ja sen jälkeen huomautusmaksu 8 € huomautusta kohden. Jos velka pysyy erääntyneenä vähintään yhden muistutuksen jälkeen, koko loppuvelka erääntyy välittömästi maksettavaksi. Hopea-Purolla on oikeus viivästyskoron perimiseen voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti eräpäivän jälkeen.MaksujärjestysMikäli valitset maksaa toimituksen jälkeen, maksusuoritukset lyhentävät velkaa seuraavassa järjestyksessä: velkapääoman korko, velkapääoma, kulujen korko ja sitten kulut.

Muut

Huomaa, että Hopea-Puro pidättää oikeuden maksuvaatimusten lähettämiseen sähköpostiosoitteeseesi.Olet velvollinen ilmoittamaan Hopea-Purolle oikean sähköpostiosoitteen sekä sähköpostiosoitteesi muuttumisesta.

8. Vastuumme

Mikään näissä ehdoissa ei sulje pois tai rajoita Hopea-Puron vastuuta asioissa, joissa vastuun rajoittaminen tai poissulkeminen olisi lainvastaista.Hopea-Puro ottaa vastuun kuolemantapauksista tai henkilövahingoista, jotka aiheutuvat Hopea-Puron, työntekijöidemme tai edustajiemme laiminlyönneistä. Emme pyri sulkemaan pois vastuuta, joka johtuu Hopea-Puron, työntekijöidemme tai edustajiemme vilpillisestä vääristelystä. Jos rikomme näitä ehtoja, vastaamme ainoastaan vahingoista, jotka ovat kyseisen rikkomuksen kohtuudella ennakoitavissa oleva seuraus.Hopea-Puro ei vastaa välillisistä vahingoista, jotka ovat pääasiallisen tappion tai vahingon sivuvaikutuksia, kuten voiton tai mahdollisuuden menetyksiä, tai kykenemättömyydestä toimittaa tuotteita tai suorittaa muita näiden ehtojen mukaisia velvoitteitamme, kun kyseinen kykenemättömyys johtuu hallintamme ulkopuolella olevasta tapahtumasta, kuten tulipalosta, tulvasta, myrskystä, mellakasta, kansalaislevottomuudesta, sodasta, ydinonnettomuudesta ja terroristitoiminnasta.Enimmäisvastuumme sinulle hopea-puro.comissa tekemäsi tilauksen yhteydessä syntyvistä tappioista tai vahingoista rajoittuu tilauksesi kokonaissummaan.Jos sinulla on ongelmia hopea-puro.comista ostamasi tuotteen suhteen etkä pystynyt selvittämään valitusta Hopea-Puron kanssa, voit tehdä valituksen EU:n verkkovälitteisen riidanratkaisun sivustolla (”ODR-sivusto”). Verkkovälitteisen riidanratkaisun sivusto tarjoaa EU:ssa asuville kuluttajille ja EU:hun sijoittautuneille elinkeinonharjoittajille mahdollisuuden hakea tuomioistuimen ulkopuolista ratkaisua verkko-ostoksista aiheutuviin valituksiin. Käyttäjäystävällinen ja interaktiivinen verkkosivusto on maksuton ja saatavilla kaikilla virallisilla EU-kielillä. Sivuston kautta kuluttaja ja elinkeinonharjoittaja voivat löytää riidanratkaisuelimen ja valituksen käsittelyn jälkeen ratkaisun kuluttajan valitukseen. Verkkovälitteisen riidanratkaisun sivusto löytyy täältä: http://ec.europa.eu/odr.

9. Värit

Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin esittämään tuotteidemme ominaisuudet tarkasti, koostumus ja käytetyt värit mukaan lukien. Näkemäsi väri riippuu tietokonejärjestelmästäsi, emmekä voi taata, että tietokoneesi näyttää kyseiset värit tarkasti.

10. Takuu

Jos ostamissasi tuotteissa on vikoja, Hopea-Puro noudattaa kaikkia lakisääteisiä takuusääntöjä. Teräksisillä koruilla on ikuinen takuu ja muille tuotteille takuu on voimassa ensimmäisen vuoden. Korvaamme uuden vastaavan tuotteen vanhan tuotteen tilalle. Takuu kattaa korujen normaalikäytön.Jos haluat tehdä reklamaation toimittamamme tuotteen ilmeisestä materiaali- tai valmistusvirheestä, mukaan lukien kuljetusvahingosta, ilmoita meille asiasta sähköpostiosoitteeseen myynti@hopea-puro.com.

11. Siirtäminen

Hopea-Puro pidättää oikeuden siirtää tai pantata kolmansille osapuolille saatavat, mukaan lukien maksuerät,jotka ovat syntyneet tuotteiden toimituksen johdosta.

12. Irtisanominen

Jos oikeusistuin tai asiamies julistaa näiden ehtojen osan kelpaamattomaksi tai mitättömäksi, muut ehdot ovat edelleen voimassa.

13. Omistusoikeus

Kaikki immateriaalioikeudet, kuten tavaramerkit ja tekijänoikeudet hopea-puro.comissa, pysyvät Hopea-Puro Oy:llä. Hopea-Puro.comin tai sen sisällön käyttö, mukaan lukien kyseisen sisällön kopiointi tai tallennus osittain tai kokonaan, on sallittu jälleenmyyjille sopimuksen mukaan.

14. Yritystiedot

Hopea-Puro OyRekisteröity toimisto: Fransuntie 7, 62200 Kauhava, SUOMI.Kotipaikka: Kauhava.Rekisteröity numero: Y-tunnus 28602185Yhteystiedot: Hopea-Puron asiakaspalvelu Sähköposti: myynti.hopea-puro.com Puhelin: +358 44 242 3327