Hopeapuron koruilla teet helposti lisämyyntiä nykyisen liiketoiminnan ohella. Korut sopivat myytäväksi esimerkiksi kauneusalan liikkeissä, sisustusliikkeissä, verkkokaupoissa tai kotikutsuilla!

HELPPOA

Tarjoamme käyttöösi valmiit markkinointimateriaalit ja myynnin tuen.
Tilaukset teet helposti verkkokaupastamme ja oma yhteyshenkilösi auttaa tarvittaessa.

RISKITÖNTÄ

Lainaamme sinulle aloituspakkauksen.
Ei vaadi alkupääomaa.
Ei myyntivelvoitteita tai -rajoitteita.

RISKITÖNTÄ

Tarjoamme valmiiksi hinnoitellut tuotteet, joissa on reilu kate. Kampanjoimme säännöllisesti että pystyt tarjoamaan tuotteita etuhintaan asiakkaillesi.

aloita hopeapuron jälleenmyyjänä

Korujen myynti sopii lisätuloksi kaikille yrittäjille. Korut ovat edullisia ja niitä on helppo myydä omien palveluiden tai tuotteiden ohella. Koruja voit myydä myös ilman muuta yritystoimintaa.

Aloita täyttämällä sopimus.

Aloita tästä

valmis aloituspakkaus

Lainaamme sinulle aloituspakkauksen neljäksi kuukaudeksi. Aloituspakkauksen arvo on 400 €. Aloituspakkaus sisältää suosituimmat korumme, joiden avulla myynnin aloittaminen on helppoa. Hopeapuron korut sopivat hyvin lisämyyntituotteeksi kassan viereen.

Tutustu aloituspakkaukseen

joustava ja luotettava kumppani

Hopeapuro tarjoaa sinulle kokonaisen konseptin; saat käyttöösi tukiverkoston, myyntimateriaalia ja tuotekuvia. Voit vapaasti valita myyntikanavasi ja haluamasi tavan toimia jälleenmyyjänä. Olemme joustava ja luotettava kumppani. Toimitusaikamme ovat nopeat ja asiakaspalvelumme iloista.

Kysy lisää

Kokemuksia jälleenmyynnistä

Hopeapuro korujen jälleenmyynnin aloittaminen oli todella helppoa. Aloituspakettiin oli valittu valmiiksi suositut ja helposti myytävät korut, kattava ja monipuolinen valikoima. Koin helpoksi, että aloituspakkauksen sisältö oli jo valmiiksi päätetty, minun ei tarvinnut enää miettiä itse mitkä tuotteet myisivät hyvin. Korut sopivat erittäin hyvin kampaamoon/kauneushoitolaan jälleenmyyntituotteeksi. Hopeapuron laajasta valikoimasta löytyy varmasti kaikille mieluisia koruja. Korujen hintatason vuoksi myynti on helppoa.

Taru Löf, yrittäjä, Kauneuskeskus Lux