Kokosimme avuksesi muutamia hyväksi havaittuja vinkkejä

Brändilähettiläiden käyttöön tarkoitetun kuvapankin löydät intranetistämme.

Luontokuvat

Hopeapuron korut kuvataan yleensä luonnossa. Luonnonvalo ja luonnon taustat tuovat korujen kauneuden parhaiten esille. Toivoisimme tätä luontoaiheisuutta myös Sinulta: Näin myös sinun tuottamasi kuvat sopivat yrityksemme ilmeeseen parhaiten.

Tumma tausta

Hopeapuron ilmeeseen sopivat hyvin tummasävyiset kuvat – hopea näyttää upealta itseään tummempien taustojen kanssa.

Neutraalit sävyt

Tuotekuvien taustalle valitsemme neutraaleja sävyjä. Mukana voi olla hieman piristystä esimerkiksi kukista tai kasveista. Kirkkaan vihreä ei kokemuksemme mukaan välitä oikeaa tunnelmaa.

Pehmeä tausta

Korut ovat täynnä ihania yksityiskohtia – siksi ne tulevat parhaiten esille, kun tausta on epätarkka. Valokuvatessa suuren aukon käyttäminen auttaa taustan himmentämisessä.

Yksityiskohdat

Korun asennolla on merkitystä. Korut ymmärretään parhaiten, kun niiden asettelu on samantyyppinen kuin puettuna. Katse kiinnittyy myös helposti etualalle unohtuneeseen lukkoon, joten toivomme, että kiinnität huomiota yksityiskohtiin kuvatessasi.

Tuotetiedot

Tarkistathan, että jakamasi tuotetiedot ovat oikein. Valikoimassamme on esimerkiksi sekä hopeisia, että hopeoituja koruja, jotka joskus sekoitetaan keskenään. Kaikista koruistamme löydät perusteelliset tuotetiedot verkkokaupastamme, ja asiakaspalvelumme on aina apunasi. Ota rohkeasti yhteyttä: me olemme täällä Sinua varten!

Mallin päällä kuvatut

Halutessasi voit kuvata koruja myös mallin päällä. Mallin ei tarvitse katsoa kameraan, mutta kiinnitä huomiota korun asentoon. Mallille kannattaa valita neutraaleja vaatteita.

Toivottavasti korumme tuovat paljon kauneutta päiviisi!