Kokosimme avuksesi muutamia hyväksi havaittuja vinkkejä

Brändilähettiläiden käyttöön tarkoitetun kuvapankin löydät intranetistämme.

Valo ja ilo

Hopeapuron slogan on ”tämä päivä on kaunis”.  Kauneutta voi löytyä monenlaisista tilanteista ja hetkistä, niin arjen kuin juhlankin keskeltä.  Luonnonvalo ja erilaiset tilanteet erilaisten ihmisten kanssa tuovat korujen kauneuden parhaiten esille. Brändikuvissamme on usein läsnä myös ilo hymyilevien ihmisten kautta. Toivoisimme näitä samoja aiheita Sinulta: Näin myös sinun tuottamasi kuvat sopivat yrityksemme ilmeeseen parhaiten.

Selkeä tausta

Korut tulevat parhaiten esille selkeällä, pääpiirteittäin yksivärisellä taustalla. Monimutkaiset asetelmat ja esimerkiksi printtikankaat voivat helposti viedä huomion pois korusta. Hopea näyttää upealta myös itseään tummempien taustojen kanssa.

Neutraalit sävyt

Tuotekuvien taustalle valitsemme neutraaleja sävyjä tai Hopeapuron brändivärejä hennon vaaleanpunaista tai vaalean harmaata. Kirkkaat värit ei kokemuksemme mukaan välitä oikeaa tunnelmaa.

Pehmeä tausta

Korut ovat täynnä ihania yksityiskohtia – siksi ne tulevat parhaiten esille, kun tausta on epätarkka. Valokuvatessa suuren aukon käyttäminen auttaa taustan himmentämisessä.

Yksityiskohdat

Korun asennolla on merkitystä. Korut ymmärretään parhaiten, kun niiden asettelu on samantyyppinen kuin puettuna. Katse kiinnittyy myös helposti etualalle unohtuneeseen lukkoon, joten toivomme, että kiinnität huomiota yksityiskohtiin kuvatessasi.

Tuotetiedot

Tarkistathan, että jakamasi tuotetiedot ovat oikein. Valikoimassamme on esimerkiksi sekä hopeisia, että hopeoituja koruja, jotka joskus sekoitetaan keskenään. Kaikista koruistamme löydät perusteelliset tuotetiedot verkkokaupastamme, ja asiakaspalvelumme on aina apunasi. Ota rohkeasti yhteyttä: me olemme täällä Sinua varten!

Mallin päällä kuvatut

Halutessasi voit kuvata koruja myös mallin päällä. Mallin ei tarvitse katsoa kameraan, mutta kiinnitä huomiota korun asentoon. Mallille kannattaa valita neutraaleja vaatteita.

Toivottavasti korumme tuovat paljon kauneutta päiviisi!