Hopeapuro on asiakkaiden rakastama korujen myymälä, tukkuliike ja verkkokauppa.

Maahantuomme satoja upeita korumalleja ja myymme omien mallistojemme koruja. Sinua palvelevat verkkokauppamme ja kivijalkaliikkeemme lisäksi n. 600 upeaa jälleenmyyjäämme ympäri Suomea. Kauniit, kestävät ja edulliset korumme tuovat kauneutta jokaiseen päivään.

”En voi muuttaa yksin koko maailmaa,
mutta voin muuttaa yhden ihmisen koko maailman.”

Intohimoni on aina ollut työskennellä korujen parissa. Olen halunnut myydä kauneimpia koruja ja taitella näyttäviä lahjapaketteja. Olla mukana ihmisten tärkeissä hetkissä auttamalla heitä valitsemaan koru elämän tähtihetkiin. Hain opiskeluaikanani töihin kultasepänliikkeisiin niin kauan, että lopulta pääsin myyjäksi jyväskyläläiseen kultasepänliikkeeseen. Sitten työskentely kultasepänliikkeessä vaihtuikin korualan yrittäjyyteen, kun mahdollisuus siihen tarjoutui. En ollut koskaan haaveillut yrittäjyydestä, mutta olen aina halunnut tarttua mahdollisuuksiin. Ei koskaan voi tietää minne ovi johtaa, jos sitä ei avaa. Pelkään enemmän ohimeneviä mahdollisuuksia kuin epäonnistumista. Ajattelin, että toimin korualalla yrittäjänä muutaman vuoden. Nyt kun 15 vuotta on kulunut, uskon että korut ovat tulleet elämääni jäädäkseen – niin paljon kauniit korut ja kiinnostavat muodot vetävät puoleensa edelleen. 

Maailman epäoikeudenmukaisuus valvottaa ja saa minussa aikaan epämiellyttäviä tunteita. Ajattelen olevani hiekanmurunen ison vuoren edessä, kun näen maailmalla vallallaan olevaa epäoikeudenmukaisuutta. Koen itseni etuoikeutetuksi ja haluan kantaa vastuuni paremmasta tulevaisuudesta myös niiden osalta, joille ei syntymälahjana ole annettu samanlaista tilaisuutta kuin minulle. Suomalaisena saan hyvät eväät elämään ja mahdollisuudet toteuttaa omia haaveitani. Yrittäjänä olen ymmärtänyt, että minulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan elämääni ja myös muiden elämään – pelkän sympatian tunteminen ei riitä. Työkeikalla Nepalissa törmäsin graffitiin, joka sai minut todella pysähtymään. Grafiitissa luki ”mietin aina miksei joku tee jotain sille, kunnes huomasin, että se joku olen minä”. En voi muuttaa yksin koko maailmaa, mutta voin muuttaa yhden ihmisen koko maailman.

Minulla meni useita vuosia ymmärtää, että nämä kaksi ajatusta ovat yhdistettävissä. Voin Hopeapuron kautta olla muuttamassa maailmaa, sillä jokaisella yrityksellä on mahdollisuus miettiä omia verkostojaan ja valita ne toimijat, jotka soveltuvat yrityksen arvoihin parhaiten. Hopeapuro on tiellä, jolla voimme saada aikaan valtavan positiivisen vaikutuksen – tarjoamme arvokkaita työpaikkoja, jotka kehittyvissä maissa voivat muuttaa yhden ihmisen tai perheen koko elämän luomalla tulevaisuutta ja toivoa. Haluamme tulevaisuudessa rakentaa yritysten verkoston, joka sitoutuu muuttamaan maailmaa. Yritykseni kautta haluan jättää perinnöksi maailmaan jäljen hyvyydestä ja työskennellä kohti tätä päämäärää.

Ensimmäinen askel kohti unelmia on ollut yhteistyön aloittaminen nepalilaisen yrityksen kanssa, joka kanssamme tuottaa Mandu-sarjan koruja. Mandut ovat Fair Trade -sertifioituja koruja, jotka valmistetaan käsityönä Nepalissa. Manduja valmistavat pääasiassa henkilöt, jotka ovat heikoimmassa asemassa yhteiskunnassa. Manduja ostamalla olet luomassa kanssamme hyvinvointia Nepaliin. Purnaan valmistamat korupussit ovat toinen esimerkki askelistamme kohti unelmia. Purnaa kouluttaa ja työllistää erityistukea tarvitsevia henkilöitä Nepalissa ja tarjoaa heille mahdollisuuden jatkaa koulunkäyntiä töiden ohella, hankkia itselleen reilu palkka ja huolehtia perheestään. Tällä tiellä haluamme jatkaa ja ottaa uusia askeleita.

Matkaa on vielä edessä, mutta tahtoa, toivoa ja rakkautta hopeapurolaisilta ei puutu. Olemme joukko ammattilaisia, jotka tulevat töihin hyvällä mielellä. Tahdomme tarjota kauniita ja kestäviä koruja jokaiselle ja antaa siten mahdollisuuden olla kanssamme muuttamassa maailmaa. 

Pienin askelin kohti parempaa huomista.

Annika Puro-Aho
Hopea-Puron perustaja

Hopeapuron naiset

Katja Mäki

Tilausten käsittelijä

044 242 3327
myynti@hopea-puro.com

Jenniina Koivisto

Myynti- ja markkinointivastaava

044 235 2894
jenniina(at)hopea-puro.com

Annika Puro-Aho

Toimitusjohtaja

045 359 8877
annika(at)hopea-puro.com

Taru Löf

Uusasiakashankinta

040 1478 476
taru@hopea-puro.com

Hopeapuron koruja myy oman liikkeemme ja verkkokauppamme lisäksi n. 600 upeaa jälleenmyyjää. Voit kohdata korujamme putiikeissa, kampaamoissa ja kauneushoitoloissa, ja erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen. Jälleenmyyjämme järjestävät myös säihkyviä korukutsuja.

Jos etsit omaa jälleenmyyjää läheltäsi, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

Ps. Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä. Hopeapuron kauniit, kestävät ja edulliset korut löytävät helposti ostajansa ja mahtavan lisämyyntikonseptimme parissa on helppo ja mukava toimia. Alkuun pääset ilman alkupääomaa. Oletko juuri Sinä etsimämme edustaja?

Tuliko mieleesi jotain kysyttävää? Iloinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Kysymykset ja vastaukset -sivulta löydät vastauksen yleisimpiin kysymyksiin.

 

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai näytön oikeassa alakulmassa näkyvän Chat-ruudun kautta. Työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä. 

044 242 3327
myynti@hopea-puro.com