Takuu & Palautus

Palautusoikeus

Tuotteillamme on normaali 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja muokkaamattomia. Palautusoikeus ei koske tarjous- ja alennustuotteita. Palautusoikeus ei koske pidennettyjä tai muuten yksilöllisesti räätälöityjä koruja. Olethan ennen palautustasi yhteydessä meihin sähköpostitse myynti@hopea-puro.com.

Palautukset

Ota aina yhteys asiakaspalveluun myynti@hopea-puro.com tai 044 242 33 27 ennen palautusta.

Palauta tuotteet osoitteeseen:

Hopea-Puro Oy

Fransuntie 5

62200 Kauhava

Liitä mukaan lappu, josta käy ilmi seuraavat tiedot:

  • palauttajan nimi ja yhteystiedot
  • tilauksesi numero ja tilauspäivämäärä
  • palautuksen/reklamaation syy ja tilauspäivä.

Asiakas vastaa itse palauttamansa tuotteen postikuluista. Pakkaathan korut huolellisesti esimerkiksi kuplamuoviin. Mikäli kotelo menee rikki kuljetuksessa, veloitamme sen hinnan asiakkaalta.

Mikäli palautat viallisen tuotteen, palautathan sen ilman koteloa. Ensisijaisesti korvaamme viallisen tuotteen samanlaisella tuotteella tai korjaamme rikkinäisen tuotteen, rahakorvauksista sovitaan erikseen.

Takuu

Kaikilla koruillamme on tyytyväisyystakuu. Mikäli epäilet, että korussasi on jotain vikaa, otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Teräksisillä koruillamme on pääsääntöisesti ikuinen takuu (ellei tuotteen kohdalla ole toisin ilmoitettu) ja muilla tuotteilla takuu on voimassa ensimmäisen vuoden. Korvaamme uuden vastaavan tuotteen vanhan tuotteen tilalle. Takuu kattaa korujen normaalikäytön.