Maksaminen & Toimitus

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen verkkosivustollamme hopea-puro.com . Lisätietoja ja apua saat tarvittaessa osoitteesta myynti@hopea-puro.com. Lisäksi Chattimme palvelee klo 8-14 arkisin. Mikäli laitat viestiä sen ajan ulkopuolella, palaamme asiaan seuraavana arkipäivänä

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostivahvistuksen [, jos olet antanut meille sähköpostiosoitteesi]. Jos emme jostain syystä pysty toteuttamaan tilaustasi, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Jos olemme jo saaneet maksun kyseisenlaisesta tilauksesta, tarjoamme korvaavia tuotteita tilalle tai pyrimme palauttamaan kyseessä olevan summan samalla tavalla, jota käytettiin maksun suorittamiseen. Jos vaihtoehtoiset järjestelyt ovat jostain syystä välttämättömiä, Hopea-Puron edustaja ottaa sinuun yhteyttä korvaavista tuotteista/maksun palautuksesta.

Maksutavat

Voit maksaa tuotteet alla kuvatuilla tavoilla.

Maksaminen ennen toimitusta tai sen yhteydessä

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

 • Kaikkien pankkien maksupainikkeet
 • Luotto- tai maksukortti
 • Mobiilimaksutapa (Pivo tai MobilePay)
  • Voit syöttää maksutiedot tilauksen tekemisen yhteydessä käyttämällä voimassa olevaa luotto- tai maksukorttia (VISA tai Mastercard). Summa varataan heti luottokortiltasi, mutta veloitetaan vasta tuotteiden lähettämisen yhteydessä. Hopea-Puro pidättää oikeuden tarkistaa luotto- tai maksukortin kelpoisuuden, sen luoton tilan suhteessa tilauksen arvoon ja ostajan osoitetietojen oikeellisuuden. Voimme hylätä tilauksia näiden tarkistusten lopputuloksen perusteella.

Maksaminen toimituksen jälkeen

  • Ainoastaan jälleenmyyjille mahdollista
  • Laskutuslisä 5 € (alv. 0 %)
  • Aloituspakkaukseen liittyvät laskutuskulut 2 € (alv. 0 %)

 

Toimitustavat

Toimitusvaihtoehtona on Matkahuollon Lähellä-paketti (yrityksille mahdollista myös Ovelle-paketti) sekä Postin pikkupaketti ja noutopaketti. Paketin voi valita toimitettavaksi valitsemaasi Matkahuollon tai Postin pisteeseen. Huomioithan, että Matkahuollon Ovelle-pakettiin ei kuuluu ennakkosoittoa paketin toimittamiseen liittyen. Mikäli pakettia ei saada toimitetuksi asiakkaalle yrityksestä huolimatta, viedään paketti Matkahuollon valitsemaan pisteeseen, mistä asiakas voi noutaa sen itse.

 

Toimitus

Hopea-Puro noudattaa äärimmäistä huolellisuutta tilausten vastaanottamisessa ja käsittelyssä ja pyrkii toimittamaan tilauksen kotiosoitteeseen tai Suomessa sijaitsevaan toimituspaikkaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti.

Toimitusaika

Korut lähtevät kuljetettavaksi saman arkipäivän aikana, mikäli tilaus tehdään ennen klo 11. Toimitusajan ollessa normaalia pidempi, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Huom! Made by Lotta ja Made by Heta -mallistojen koruilla on pidempi toimitusaika.

Jos tilauksesi saapuminen viivästyy, otathan yhteyttä Hopea-Puron asiakaspalveluun soittamalla numeroon +358 44 242 3327 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@hopea-puro.com.

Toimituskulut

Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut valitsemasi toimitustavan mukaan.

Matkahuollon Lähelle -paketti (nouto Matkahuollon pisteestä)
Matkahuollon Ovelle -paketti (ei sisällä ennakkosoittoa)

3,95 € (alv. 0 %)
8,50 € (alv. 0 %)

 Palautusehdot

Tuotteillamme on normaali 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja muokkaamattomia. Palautusoikeus ei koske tarjous- ja alennustuotteita. Palautusoikeus ei koske pidennettyjä tai muuten yksilöllisesti räätälöityjä koruja. Olethan ennen palautustasi yhteydessä meihin sähköpostitse myynti@hopea-puro.com.

Palautusosoite:

Hopea-Puro Oy
Fransuntie 9
62200 Kauhava

Palautus on aina asiakkaan vastuulla. Emme hyvitä kuljetuksessa rikkoutuneita rasioita tai koruja asiakkaalle. Pakkaa siis korut huolella, esim. kuplamuoviin suojaamalla. Mikäli kotelot menevät rikki kuljetuksessa, veloitamme niiden hinnan asiakkaalta.

Liitäthän mukaan

 • Nimesi
 • Yhteystietosi
 • Tilauspäivämäärän
 • Tilauksesi numeron
 • Tilinumerosi