Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen verkkosivustolla hopea-puro.com, sähköpostilla tai puhelimitse. Lisätietoja saat osoitteesta myynti@hopea-puro.com.

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostivahvistuksen [, jos olet antanut meille sähköpostiosoitteesi]. Jos emme jostain syystä pysty toteuttamaan tilaustasi, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Jos olemme jo saaneet maksun kyseisenlaisesta tilauksesta, tarjoamme korvaavia tuotteita tilalle tai pyrimme palauttamaan kyseessä olevan summan samalla tavalla, jota käytettiin maksun suorittamiseen. Jos vaihtoehtoiset järjestelyt ovat jostain syystä välttämättömiä, Hopea-Puron edustaja ottaa sinuun yhteyttä korvaavista tuotteista/maksun palautuksesta.

Maksutavat

Voit maksaa tuotteet alla kuvatuilla tavoilla.

Maksaminen ennen toimitusta tai sen yhteydessä

  • Kaikkien pankkien maksupainikkeet
  • Luotto- tai maksukortti
    • Voit syöttää maksutiedot tilauksen tekemisen yhteydessä käyttämällä voimassa olevaa luotto- tai maksukorttia (VISA tai Mastercard). Summa varataan heti luottokortiltasi, mutta veloitetaan vasta tuotteiden lähettämisen yhteydessä. Hopea-Puro pidättää oikeuden tarkistaa luotto- tai maksukortin kelpoisuuden, sen luoton tilan suhteessa tilauksen arvoon ja ostajan osoitetietojen oikeellisuuden. Voimme hylätä tilauksia näiden tarkistusten lopputuloksen perusteella.

Maksaminen toimituksen jälkeen

  • Lasku – maksu 14 päivän kuluessa
    • Lasku lähetetään sähköpostiosoitteeseesi, kun tilaus on toimitettu. Laskussa näkyy maksettava kokonaissumma, toimituskulut sekä laskutuslisä 2,00 € (alv. 0 %). Kokonaissumma näkyy ilman ALV:a ja ALV:n kanssa. Lasku erääntyy maksettavaksi 14 päivää laskutuspäivästä.

Toimitus

Hopea-Puro noudattaa äärimmäistä huolellisuutta tilausten vastaanottamisessa ja käsittelyssä ja pyrkii toimittamaan tilauksen kotiosoitteeseen tai Suomessa sijaitsevaan toimituspaikkaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti.

Toimitusaika

Korut lähtevät kuljetettavaksi kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimitusajan ollessa normaalia pidempi, otamme sinuun yhteyttä.

Huom! Made by Lotta ja Made by Heta -mallistojen koruilla on pidempi toimitusaika.

Jos tilauksesi saapuminen viivästyy, ota yhteyttä Hopea-Puron asiakaspalveluun soittamalla numeroon +358 44 242 3327 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@hopea-puro.com.

Toimituskulut

Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut.

Kirjeposti paino alle 150 g
Matkahuollon Lähelle -paketti (nouto Matkahuollon pisteestä)
Matkahuollon Ovelle -paketti

2,50 € (alv. 0 %)
6,90 € (alv. 0 %)
8,50 € (alv. 0 %)

Alle 150 gramman painoiset lähetykset lähetetään pääasiassa kirjepostina.

 

Palautusehdot

Tuotteillamme on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja muokkaamattomia. Palautusoikeus ei koske tarjous- ja alennustuotteita. Palautusoikeus ei koske pidennettyjä tai muuten yksilöllisesti räätälöityjä koruja.

Palautusosoite:

Hopea-Puro Oy
Fransuntie 9
62200 Kauhava

Palautus asiakkaan omalla vastuulla. Emme hyvitä kuljetuksessa rikkoutuneita rasiota tai koruja asiakkaalle. Pakkaa siis korut huolella, esim. kuplamuoviin suojaamalla.