Näytetään kaikki 22 tulosta

Oma korumallisto on syntynyt vuosien mittaan Annikan ajatuksissa hänen matkustaessaan ympäri maailmaa ja luonnossa liikkuessaan. Kevyet, hennon herkät muodot ovat puhutelleet häntä ja muuttuneet inspiroivista muodoista koruiksi koruseppä Lotta Kukkolan käsissä. Annika ja Lotta istuivat alas saman pöydän ääreen suunnittelemaan yhdessä miltä korut voisivat näyttää. Mistä materiaalista ne valmistettaisiin? Minkä värisiä kiviä niihin tulisi? Mitkä kukat olisivat niitä, joiden pohjalta luonnoksia alettaisiin tekemään? Minkä kokoisia korut olisivat?

Piirrettyjen luonnosten pohjalta Lotta alkoi työstää mallikappaleita käsityönä omalla verstaallaan. Kun hän sai kaikki mallikappaleet viimeistellyksi ja näille Annikan hyväksynnän, hän valmisti koruille muotit.  Alkuperäiset mallit ja muotit lähetettiin eteenpäin tuotantoon.

Mallistolle myönnettiin arvostettu Design from Finland -merkki. Merkin voi saada yritys, jonka tuotesarja on ideoitu ja muotoiltu Suomessa muodostaen selkeän ja erottuvan kokonaisuuden. Edellytyksenä on myös suunnittelijan vahva ammattitaito ja työkokemus alalta.

Toivottavasti malliston korut ilahduttavat yhtä paljon sinua kuin meitä.

Puhdas-mallisto on saatavilla ainoastaan meiltä ja jälleenmyyjiltämme.

Muuta infoa

Korut pakataan käsin Kauhavalla korurasioihin, jotka valmistetaan Suomessa. Korurasioiden pohjat ovat valmistettu kierrätetystä muovista ja kansi on kierrätettävää muovia. Korut on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Kiinassa. Edustajamme on varmistanut tehtaan tuotanto-olosuhteet auditointikäynnillä.