Olen aina ollut kiinnostunut kauniista asioita. Minulle arjen estetiikka on tärkeää pukeutumisessa ja ympäristössäni. Aamuni alkaa paremmin, kun puen ylleni kauniin korun.

Jo lapsena koulumatkallani keräsin kauniita kiviä, poikkesin järvelle etsimään simpukan kuoria. Eksyin katsomaan solisevaa puroa, makasin heinikossa, ihailin taivaan sineä ja auringon välkettä järvellä.

Kimallus, värit, hehku. Muodot, materiaalien pinnat ja kuviot. Ne vetivät minua puoleensa jo pienenä tyttönä. Minun oli vaikea vastustaa kauniita asioita.

Hopea-Puro sai alkunsa 10 vuotta sitten. Pienen tytön unelma toteutui: pääsin työskentelemään kauniiden asioiden parissa. Aluksi toiminta oli suppeaa: valikoima koostui kourallisesta tuotteita ja muutamasta jälleenmyyjästä. Unelma on kasvanut vuosien mittaan. Nykyisin Hopea-Purolla on 580 jälleenmyyjää ja tuotevalikoimassa yli 400 nimikettä.

Hopea-Puron tuotevalikoima uudistuu jatkuvasti. Korurasian klassikot ja kestosuosikit säilyvät silti, vaikka mallistomme vaihteleekin vuosittain. Uutuuksia saapuu noin neljä kertaa vuodessa.

Olen valinnut Hopea-Puron korut ilahduttamaan Sinua joka päivä.

Annika Puro-Aho

Koska elämä on pienissä hetkissä.

 

Hopea-Puro lyhyesti

 

Osakeyhtiö perustettu 2017.

Jälleenmyyjiä 580 ympäri Suomen.

Varasto ja toimitilat Kauhavalla.

Toimitukset samana päivänä.

Valikoimassa hopeisia, hopeoituja, koruteräksisiä ja pukukoruja.

Tuotteita valikoimassa 400 erilaista.

Uutuuksia valikoimaan neljästi vuodessa.

Suosituimmat tuotteet kirkkaat Kivi-korvakorut, Haave-kaulakoru ja Tuulia-korvarenkaat.

Erillinen verkkokauppa jälleenmyyjille.

Kaksi hopeaseppää Suomessa.